Adobe Flash Player

Adobe Flash Player 21.0.0.242

Aanschouw het web in al haar glorie met Adobe Flash

VOOR

  • (bijna) High-Definition Video

TEGEN

  • Hoge systeemeisen

Uitmuntend
8

Adobe Flash Player is een belangrijke gratis plug-in voor Firefox, Opera, Safari en Internet Explorer. De software biedt de sleutel tot mooie 3D-effecten, haarscherpe video's en loepzuiver geluid. Vrijwel geen enkele webverkenner is in staat om bewegende beelden te tonen zonder Adobe Flash Player. Niet alleen YouTube maakt gebruik van de uitbreiding: het web is tegenwoordig doorspekt met flitsende flash-animaties, knopjes en banners.

Het formaat Adobe Flash (voorheen Macromedia Flash) voorziet het web van glans en glitters en maakt surftripjes aangenaam. De kwaliteit van de video's nadert de High-Definition standaard en op YouTube verschijnen dan ook steeds meer filmpjes in hoge resolutie. Dit betekent niet dat het allemaal werkt. Met de kwaliteit gaan ook de systeemeisen omhoog: bezit je geen snelle PC of rappe internetverbinding dan is een druk op het knopje 'HQ' (high quality) in YouTube redelijk vruchteloos.

Van alle plug-ins in browserland is Adobe Flash Player wellicht de belangrijkste. Hoewel browsers steeds meer eigen websleutels hebben, is Adobe Flash Player een onmisbare uitbreiding. De kwaliteit van filmpjes op internet wordt steeds beter maar er kleeft een nadeel aan deze visuele grandeur. Naast stijgende systeemeisen neemt gelukkig ook de concurrentie toe: Firefox heeft al een eigen videospeler aan boord en werkt prima zonder Adobe Flash Player.

Adobe Flash Player

Download

Adobe Flash Player 21.0.0.242

Beoordelingen about Adobe Flash Player

Promotie×